Het beste van V.V. (4)

…Ooit schreef een vrouw van een Duitse zakenman een boek over haar jarenlange vriendschap met Ljoedmilla Poetina. Die bleek haar echtgenoot ‘niet menselijk’ te noemen, en ook een vampier. Ik weet het niet. Hoe langer ik naar deze foto kijk, hoe meer het lijkt alsof we hier naast een kartonnen display van Poetin poseren. (klik

poetgroep…Ooit schreef een vrouw van een Duitse zakenman een boek over haar jarenlange vriendschap met Ljoedmilla Poetina. Die bleek haar echtgenoot ‘niet menselijk’ te noemen, en ook een vampier.
Ik weet het niet. Hoe langer ik naar deze foto kijk, hoe meer het lijkt alsof we hier naast een kartonnen display van Poetin poseren. (klik op foto voor een groter beeld) Hij mist een dimensie als het ware. Wel heeft hij een schaduw. Zou Poetin dan zijn wat ik eigenlijk vermoed?
(Met dank aan Jan Grijpink)

    • Coen van Zwol