Cheryl Maas plaatst zich voor finale

Cheryl Maas plaatst zich voor finale Bardonecchia, 13 Febr. Snowboardster Cheryl Maas heeft zich vanochtend geplaatst voor de finale van het onderdeel halfpipe. Maas presteerde boven verwachting en kreeg van de jury 38,6 punten. Met die honorering werd ze vierde in de kwalificatieronde en plaatste zij zich automatisch voor de finale van vanmiddag. Bij het onderdeel halfpipe plaatsen de eerste zes van de kwalificatie zich rechtstreeks voor de finale. Titelverdedigster Kelly Clark eindigde de kwalificatie als eerste met 44,9 punten. Foto AFP Netherland's Cheryl Maas competes during the first run of the Ladies' snowboard Halfpipe qualifying on the third day of the Turin 2006 Winter Olympics 13 February 2006 in Bardonecchia, Italy. Maas qualified for the finals. The Turin Winter Olympics officially opened 10 February setting the ball rolling on a 17-day festival of snow and ice sports. AFP PHOTO FABRICE COFFRINI AFP