Agenda week 7

Oude of nieuwe politiek

In bodega De Posthoorn in Den Haag debatteren minister Pechtold (Bestuurlijke Vernieuwing, D66) en Tweede-Kamerlid Eerdmans (LPF) vanavond over 'Bestuurlijke Vernieuwing of Oude Politiek'.

Ondernemende burgers

D66 in Utrecht organiseert morgen een debatavond in stadion Galgenwaard, zaal O'Daniels, over 'ondernemende inwoners' van de stad, met minister Pechtold en de Tweede-Kamerleden Boris van der Ham (D66), Gerda Verburg (CDA) en Staf Depla (PvdA).

Te veel regels

Op donderdagavond debatteren lokale lijsttrekkers uit onder meer Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Hilversum in het Amsterdamse debatcentrum De Rode Hoed. Onderwerp is 'integratie, regeldichtheid en lokale democratie'.

VVD-top start campagne

Fractievoorzitter Van Aartsen, minister Zalm, staatssecretaris Rutte en partijvoorzitter Van Zanen zijn zaterdagmiddag in Tivoli in Utrecht voor het begin van de VVD-campagne voor de komende gemeenteraadsverkiezingen die op 7 maart plaatsvinden.