Theo Maassen

Theo Maassens voorstelling 'Tegen beter weten in' onder regie van Martijn Bouwman gaat over de dood die hem dwarszit, terrorisme en de gedachte dat de meeste wereldproblemen misschien wel onoplosbaar zijn.

Tilburg; 03-02-2006; Theo Maassen in zijn vijfde voorstelling "Tegen beter weten in". Foto Vincent van den Hoogen Hoogen, Vincent van den

'Een samenhangend wereldbeeld heeft Theo Maassen in deze voorstelling niet te bieden. Hij zoekt en tast, probeert het ene idee na het andere, illustreert de voosheid van praatjes over fatsoen en hangt op het ene moment de kwajongen uit om dan razendsnel te schakelen naar de rol van de geëngageerde satiricus die hoopt met denkkracht een eind te maken aan alles wat niet deugt.'

Henk van Gelder, 9 februari 2006

****Regie: Martijn Bouwman.Tournee tot en met 10/6. Inl. www.theomaassen.nl

    • Henk van Gelder