Radio Voorkeur

Kunststof. Zangeres Lenny Kuhr vertelt over haar nieuwe cd Panta rhei die volgens critici “frisse teksten en plezierige melodieën“ bevat. Haar eerste bekendheid kwam in 1969, toen ze het Eurovisie Songfestival won met het liedje De troubadour. In de jaren '80 was ze een van de populairste artiesten in de lichte muziek door de hit Visite. Radio 1, 19.04-20.00u.

De avonden. In het eerste uur een gesprek met dichter Lucas Hirsch en schrijver Hafid Bouazza vertelt over het leven en werk van zijn Britse collega Anthony Burgess, de man van meer dan alleen Clockwork Orange In het laatste uur onder anderen Wouter van Riessen die tot en met 25 februari zijn zelfportretten, poppen en bespottingen exposeert bij de Steendrukkerij in Amsterdam. 747AM, 20.03-23.00u.

Casa luna. De Nijmeegse PvdA-wethouder Paul Depla praat onder meer over het 60-jarig bestaan van zijn partij, het landelijke verkiezingsprogramma en de komende gemeenteraadsverkiezingen. Volgens Depla moet de PvdA “bestaanszekerheid garanderen, zonder te pamperen van de wieg tot het graf“. Radio1, 0.04-0.45u.