Jarig

Mamma had een dikke buik. Ik mocht soms voelen. Dan voelde ik iets warms tegen mijn handje schoppen. Iets fijns. Iets wat geluk zou brengen. Toen gebeurde het. Er kwam er een bij. Nee, er kwamen er twee bij. Dat telde dus vijf. Chrétien, Colette, Estelle, Maurice, Michel. Maurice en Michel, gefeliciteerd!

Eigen familienieuws van Estelle Versteegh, 10 jaar, uit Terheijden

Helikopter vangt neushoorn Domme mensen wilden een neushoorn vangen, omdat ze drankjes wilden maken van de hoorn. En als dat niet stopt, dan sterft de neushoorn uit. Eigen dierennieuws en -tekeningen van Levi Zandbergen, 7 jaar, uit Ommen
Helikopter vangt neushoorn Domme mensen wilden een neushoorn vangen, omdat ze drankjes wilden maken van de hoorn. En als dat niet stopt, dan sterft de neushoorn uit. Eigen dierennieuws en -tekeningen van Levi Zandbergen, 7 jaar, uit Ommen

Helikopter vangt neushoorn

Domme mensen wilden een neushoorn vangen, omdat ze drankjes wilden maken van de hoorn. En als dat niet stopt, dan sterft de neushoorn uit.

Eigen dierennieuws en -tekeningen van Levi Zandbergen, 7 jaar, uit Ommen