Young Vips on Tour

Het jazztrio Robinson, Freitag & Caruso won afgelopen jaar de Dutch Jazz Competition. Zoals gebruikelijk mogen de winnaars dan meedoen aan de Young Vips Tournee, voor 'buitengewoon Nederlands talent met hoogwaardig eigen repertoire'. De drie van oorsprong Duitse musici, pianist Christoph Mac-Carty, bassist Uli Wentzlaff en slagwerker Yonga Sun staan in een dubbelprogramma met het Miguel Boelens Kwintet.

Het jazztrio Robinson, Freitag & Caruso won afgelopen jaar de Dutch Jazz Competition. Zoals gebruikelijk mogen de winnaars dan meedoen aan de Young Vips Tournee, voor 'buitengewoon Nederlands talent met hoogwaardig eigen repertoire'. De drie van oorsprong Duitse musici, pianist Christoph Mac-Carty, bassist Uli Wentzlaff en slagwerker Yonga Sun staan in een dubbelprogramma met het Miguel Boelens Kwintet. 11 febr Jazzpodium Artishock, Soest. 17 febr Paradox, Tilburg. 19 febr Huis Verloren, Hoorn. Inl www.youngvips.nl
Het jazztrio Robinson, Freitag & Caruso won afgelopen jaar de Dutch Jazz Competition. Zoals gebruikelijk mogen de winnaars dan meedoen aan de Young Vips Tournee, voor 'buitengewoon Nederlands talent met hoogwaardig eigen repertoire'. De drie van oorsprong Duitse musici, pianist Christoph Mac-Carty, bassist Uli Wentzlaff en slagwerker Yonga Sun staan in een dubbelprogramma met het Miguel Boelens Kwintet. 11 febr Jazzpodium Artishock, Soest. 17 febr Paradox, Tilburg. 19 febr Huis Verloren, Hoorn. Inl www.youngvips.nl

11 febr Jazzpodium Artishock, Soest. 17 febr Paradox, Tilburg. 19 febr Huis Verloren, Hoorn. Inl www.youngvips.nl