Vuur

Cabaretier Justus van Oel schreef voor De Nieuw Amsterdam Vuur, over de moeizame verhouding tussen politie en Marokkaanse straatjeugd. Hij schetst het conflict aan de hand van twee broers: de een hangt rond, de ander is agent. Acteur Karim el Guennouni speelt de Marokkaanse agent Anuar mooi melancholiek. Ook de etterbak Yassoel is genuanceerd getekend: de autochtoon Egbert-Jan Weeber legt in zijn rol een snijdende intelligentie.

Vuur Cabaretier Justus van Oel schreef voor De Nieuw Amsterdam Vuur, over de moeizame verhouding tussen politie en Marokkaanse straatjeugd. Hij schetst het conflict aan de hand van twee broers: de een hangt rond, de ander is agent. Acteur Karim el Guennouni speelt de Marokkaanse agent Anuar mooi melancholiek. Ook de etterbak Yassoel is genuanceerd getekend: de autochtoon Egbert-Jan Weeber legt in zijn rol een snijdende intelligentie. T/m 19 febr Amsterdam, Engelenbak. Tournee t/m 31 maart. Inl 020- 6266866 en www.engelenbak.nl Foto Foto Maurice Boyer Cabaretier Justus van Oel schreef voor De Nieuw Amsterdam Vuur, over de moeizame verhouding tussen politie en Marokkaanse straatjeugd. Hij schetst het conflict aan de hand van twee broers: de een hangt rond, de ander is agent. Acteur Karim el Guennouni speelt de Marokkaanse agent Anuar mooi melancholiek. Ook de etterbak Yassoel is genuanceerd getekend: de autochtoon Egbert-Jan Weeber legt in zijn rol een snijdende intelligentie. T/m 19 febr Amsterdam, Engelenbak. Tournee t/m 31 maart. Inl 020- 6266866 en www.engelenbak.nl Foto Foto Maurice Boyer Scene uit 'Vuur' geregisseerd door Karim Traidia en gespeeld door DNA Foto NRC H'Blad, Maurice Boyer 060201
Vuur Cabaretier Justus van Oel schreef voor De Nieuw Amsterdam Vuur, over de moeizame verhouding tussen politie en Marokkaanse straatjeugd. Hij schetst het conflict aan de hand van twee broers: de een hangt rond, de ander is agent. Acteur Karim el Guennouni speelt de Marokkaanse agent Anuar mooi melancholiek. Ook de etterbak Yassoel is genuanceerd getekend: de autochtoon Egbert-Jan Weeber legt in zijn rol een snijdende intelligentie. T/m 19 febr Amsterdam, Engelenbak. Tournee t/m 31 maart. Inl 020- 6266866 en www.engelenbak.nl Foto Foto Maurice Boyer Cabaretier Justus van Oel schreef voor De Nieuw Amsterdam Vuur, over de moeizame verhouding tussen politie en Marokkaanse straatjeugd. Hij schetst het conflict aan de hand van twee broers: de een hangt rond, de ander is agent. Acteur Karim el Guennouni speelt de Marokkaanse agent Anuar mooi melancholiek. Ook de etterbak Yassoel is genuanceerd getekend: de autochtoon Egbert-Jan Weeber legt in zijn rol een snijdende intelligentie. T/m 19 febr Amsterdam, Engelenbak. Tournee t/m 31 maart. Inl 020- 6266866 en www.engelenbak.nl Foto Foto Maurice Boyer Scene uit 'Vuur' geregisseerd door Karim Traidia en gespeeld door DNA Foto NRC H'Blad, Maurice Boyer 060201 Boyer, Maurice

T/m 19 febr Amsterdam, Engelenbak. Tournee t/m 31 maart. Inl 020- 6266866 en www.engelenbak.nl