THEATER

CyranoIn het Compagnietheater speelt het gezelschap Theater EA een bewerking van de klassieker Cyrano van Edmond Rostand. Porgy Franssen speelt de heetgebakerde dichter met de grote neus, virtuoos met de pen en de degen, voor niemand bang, behalve voor de liefde. Liever souffleert hij zijn rivaal dan dat hij zelf zijn liefde moet bekennen aan Roxane (Roos Drenth). Regisseur Tarkan Köroglu ziet in Cyrano het lot van alle mannen: ze verbergen hun mannelijk onvermogen achter machismo.

Cyrano In het Compagnietheater speelt het gezelschap Theater EA een bewerking van de klassieker Cyrano van Edmond Rostand. Porgy Franssen speelt de heetgebakerde dichter met de grote neus, virtuoos met de pen en de degen, voor niemand bang, behalve voor de liefde. Liever souffleert hij zijn rivaal dan dat hij zelf zijn liefde moet bekennen aan Roxane (Roos Drenth). Regisseur Tarkan Köroglu ziet in Cyrano het lot van alle mannen: ze verbergen hun mannelijk onvermogen achter machismo. T/m 25 febr Compagnietheater, Kloveniersburgwal 50 Inl 020-525 5320. Foto Jochem Jurgens Cyrano Porgy Franssen Theatercompagnie FOTO: Jochem Jurgens Jurgens, Jochem

T/m 25 febr Compagnietheater, Kloveniersburgwal 50 Inl 020-525 5320.