POP

Two Dollar Pistols Voor Nashville is de muziek van John Howie en zijn drie kompanen niet glad genoeg. De hard-core honky tonk van Two Dollar Pistols combineert een Merle Haggard met messcherpe energie. Jarenlang rondtrekken heeft gezorgd voor veel ervaring en een geweldig op elkaar ingespeelde groep. Dat resulteerde bij eerdere optredens in de prettig huiveringwekkende gevoel dat alles vanaf de eerste maat van het eerste lied staat als een niet omver te krijgen huis.

kompanen niet glad genoeg. De hard-core honky tonk van Two Dollar Pistols combineert een Merle Haggard met messcherpe energie. Jarenlang rondtrekken heeft gezorgd voor veel ervaring en een geweldig op elkaar ingespeelde groep. Dat resulteerde bij eerdere optredens in de prettig huiveringwekkende gevoel dat alles vanaf de eerste maat van het eerste lied staat als een niet omver te krijgen huis. 15 febr. 21u Paradiso, Amsterdam. Inl 020-6264521 Foto York Wilson Two Dollar Pistols FOTO: York Wilson Wilson, York

15 febr. 21u Paradiso, Amsterdam. Inl 020-6264521