MUZIEK

Hélène GrimaudDe Franse pianiste Hélène Grimaud, die in Amerika voor wolven is wat Lenie 't Hart in Pieterburen betekent voor zeehonden, is de soliste bij een concert van het St. Petersburg Philharmonisch Orkest olv Joeri Temirkanov in het Concertgebouw. Grimaud speelt dinsdag 14 februari het Eerste pianoconcert van Brahms. Verder klinkt muziek van Tsjaikovski: de polonaise uit de opera Jevgeni Onjegin en de Vierde symfonie, waarin ook een polonaise voorkomt.

Hélène Grimaud De Franse pianiste Hélène Grimaud, die in Amerika voor wolven is wat Lenie 't Hart in Pieterburen betekent voor zeehonden, is de soliste bij een concert van het St. Petersburg Philharmonisch Orkest olv Joeri Temirkanov in het Concertgebouw. Grimaud speelt dinsdag 14 februari het Eerste pianoconcert van Brahms. Verder klinkt muziek van Tsjaikovski: de polonaise uit de opera Jevgeni Onjegin en de Vierde symfonie, waarin ook een polonaise voorkomt. 14 febr 20u15 Concertgebouw Amsterdam res 020-6718345 Foto J. Henry Fair Helene Grimaud FOTO: J Henry Fair Fair, J. Henry

14 febr 20u15 Concertgebouw Amsterdam res 020-6718345