Munich

Spannende thriller met een boodschap van Steven Spielberg. Na de bloedige gijzeling van Israëlische atleten in het Olympisch dorp van München, 1972, zweert premier Golda Meïr wraak. De jonge Mossad-agent Avner (Eric Bana) wordt met de opdracht belast om elf Palestijnen te liquideren. Hij voert die uit, samen met vier onwaarschijnlijk gewone mannen, maar allengs blijkt dat de opdracht belastend is, voor de mannen en voor het land dat zij dienen.

Spannende thriller met een boodschap van Steven Spielberg. Na de bloedige gijzeling van Israëlische atleten in het Olympisch dorp van München, 1972, zweert premier Golda Meïr wraak. De jonge Mossad-agent Avner (Eric Bana) wordt met de opdracht belast om elf Palestijnen te liquideren. Hij voert die uit, samen met vier onwaarschijnlijk gewone mannen, maar allengs blijkt dat de opdracht belastend is, voor de mannen en voor het land dat zij dienen. Regie: Steven Spielberg. Met: Eric Bana, Daniel Craig, Ciarán Hinds,Mathieu Kassovitz. In: 71 bioscopen. Pictured:Yvonne (MERET BECKER) and Avner (ERIC BANA) in a scene from STEVEN SPIELBERG'S "Munich." foto Karen Ballard
Spannende thriller met een boodschap van Steven Spielberg. Na de bloedige gijzeling van Israëlische atleten in het Olympisch dorp van München, 1972, zweert premier Golda Meïr wraak. De jonge Mossad-agent Avner (Eric Bana) wordt met de opdracht belast om elf Palestijnen te liquideren. Hij voert die uit, samen met vier onwaarschijnlijk gewone mannen, maar allengs blijkt dat de opdracht belastend is, voor de mannen en voor het land dat zij dienen. Regie: Steven Spielberg. Met: Eric Bana, Daniel Craig, Ciarán Hinds,Mathieu Kassovitz. In: 71 bioscopen. Pictured:Yvonne (MERET BECKER) and Avner (ERIC BANA) in a scene from STEVEN SPIELBERG'S "Munich." foto Karen Ballard Ballard, Karen

Regie: Steven Spielberg. Met: Eric Bana, Daniel Craig, Ciarán Hinds,Mathieu Kassovitz. In: 71 bioscopen.