Juliana's Derde Weg

Theatergroep de Kern maakt met de theatervoorstelling over koningin Juliana een griezelig stuk over de vaderlandse politiek en het vorstenhuis. Ineke ter Heege als Juliana en Vastert van Aardenne in de rol van Bernhard koersen af op een pijnlijke huwelijkscrisis. Beschaafd stuk over de idealistische Juliana in conflict met de allesbehalve charmante, kille Bernhard.

Theatergroep de Kern maakt met de theatervoorstelling over koningin Juliana een griezelig stuk over de vaderlandse politiek en het vorstenhuis. Ineke ter Heege als Juliana en Vastert van Aardenne in de rol van Bernhard koersen af op een pijnlijke huwelijkscrisis. Beschaafd stuk over de idealistische Juliana in conflict met de allesbehalve charmante, kille Bernhard. 9 febr Schouwburg Eindhoven; 10 febr Scheldetheater Terneuzen; 11 febr 't Spant Bussum; 14 febr De Nieuwe Doelen Gorcum; 15 febr Cine-Sneek, Sneek Foto Leo van Velzen Bodegraven, 25/01/06. Scene uit "Juliana's Derde Weg" van Theatergroep De Kern, met Ineke ter Heege als Juliana en Vastert van Aardenne als Bernhard. Foto : Leo van Velzen/Nrc.Hb. Velzen, Leo van

9 febr Schouwburg Eindhoven; 10 febr Scheldetheater Terneuzen; 11 febr 't Spant Bussum; 14 febr De Nieuwe Doelen Gorcum; 15 febr Cine-Sneek, Sneek