Fun with Dick &Jane

Komedie met Jim Carrey die als Dick ten onder gaat in zijn pogingen de Amerikaanse droom te vervullen. De aftiteling is het állerleukst. Er staat: met dank aan Enron, Arthur Anderson enzovoort. Alle bedrijven die de afgelopen paar jaar frauduleus handelden, worden er genoemd. De plot van de film, een remake van de gelijknamige film uit 1977 is dan ook op te vatten als een grote wraakfantasie jegens één van deze corrupte multinationals.

Komedie met Jim Carrey die als Dick ten onder gaat in zijn pogingen de Amerikaanse droom te vervullen. De aftiteling is het állerleukst. Er staat: met dank aan Enron, Arthur Anderson enzovoort. Alle bedrijven die de afgelopen paar jaar frauduleus handelden, worden er genoemd. De plot van de film, een remake van de gelijknamige film uit 1977 is dan ook op te vatten als een grote wraakfantasie jegens één van deze corrupte multinationals. Fun with Dick and Jane. Regie: Dean Parisot. Met: Jim Carrey, Téa Leoni, Alec Baldwin. In: 75 bioscopen.
Komedie met Jim Carrey die als Dick ten onder gaat in zijn pogingen de Amerikaanse droom te vervullen. De aftiteling is het állerleukst. Er staat: met dank aan Enron, Arthur Anderson enzovoort. Alle bedrijven die de afgelopen paar jaar frauduleus handelden, worden er genoemd. De plot van de film, een remake van de gelijknamige film uit 1977 is dan ook op te vatten als een grote wraakfantasie jegens één van deze corrupte multinationals. Fun with Dick and Jane. Regie: Dean Parisot. Met: Jim Carrey, Téa Leoni, Alec Baldwin. In: 75 bioscopen.

Fun with Dick and Jane. Regie: Dean Parisot. Met: Jim Carrey, Téa Leoni, Alec Baldwin. In: 75 bioscopen.