Comeback van funkpionier Sly

Comeback van funkpionier Sly Los Angeles, 9 febr. Sly Stone, de 61-jarige pionier van de funk, heeft gisteren bij de uitreiking van de Grammy Awards in Los Angeles voor het eerst sinds dertien jaar opgetreden. Tijdens een optreden waarbij zijn band Sly & The Family Stone werd geëerd, stapte hij voor enkele minuten op het podium. Hij werd daarbij vergezeld door zangeres Fantasia (links in beeld) en door Steven Tyler van de band Aerosmith. Sly’s comeback was slechts van korte duur: voordat het nummer was afgelopen, was de zanger alweer verdwenen. Foto Reuters Funk music pioneer Sly Stone (R) makes his first major public appearance in almost 13 years during a tribute to "Sly & The Family Stone" at the 48th annual Grammy Awards in Los Angeles February 8, 2006. Singers Fantasia (L) and Steven Tyler also took part in the tribute. REUTERS/Lucy Nicholson REUTERS