Cao Fei

Iedereen kan dansen, jong en oud, arm en rijk, laat de Chinese kunstenaar Cao Fei (1978) zien in twee video's. Ze maken deel uit van haar expositie in museum Het Domein in Sittard. Boeven, agenten, dames in kimono; allemaal dansen ze voor de camera. De heersende cultuur is veranderd, van statig naar jeugdig, van politieke ideologie naar universele jongerencultuur. Dans en subcultuur beheersen de kunst van Cao Fei; ze brengt een veranderende samenleving in kaart.

Iedereen kan dansen, jong en oud, arm en rijk, laat de Chinese kunstenaar Cao Fei (1978) zien in twee video's. Ze maken deel uit van haar expositie in museum Het Domein in Sittard. Boeven, agenten, dames in kimono; allemaal dansen ze voor de camera. De heersende cultuur is veranderd, van statig naar jeugdig, van politieke ideologie naar universele jongerencultuur. Dans en subcultuur beheersen de kunst van Cao Fei; ze brengt een veranderende samenleving in kaart. Cao Fei, PRD Anti- Heroes t/m 26 maart in Museum Het Domein, Kapittelstraat 6, Sittard. Di-zo 11-17u.
Iedereen kan dansen, jong en oud, arm en rijk, laat de Chinese kunstenaar Cao Fei (1978) zien in twee video's. Ze maken deel uit van haar expositie in museum Het Domein in Sittard. Boeven, agenten, dames in kimono; allemaal dansen ze voor de camera. De heersende cultuur is veranderd, van statig naar jeugdig, van politieke ideologie naar universele jongerencultuur. Dans en subcultuur beheersen de kunst van Cao Fei; ze brengt een veranderende samenleving in kaart. Cao Fei, PRD Anti- Heroes t/m 26 maart in Museum Het Domein, Kapittelstraat 6, Sittard. Di-zo 11-17u. Cao Fei

Cao Fei, PRD Anti- Heroes t/m 26 maart in Museum Het Domein, Kapittelstraat 6, Sittard. Di-zo 11-17u.