Bauhaus

De oorspronkelijke bezetting van zanger Peter Murphy,

Bauhaus De oorspronkelijke bezetting van zanger Peter Murphy, gitarist Daniel Ash, bassist David Jay en drummer Kevin Haskins is nog geheel intact. Niet slecht voor een band die in 1978 werd opgericht en eigenlijk maar vier productieve jaren kende, waarin de Engelse groep Bauhaus gevieren het Goth-genre uit de grond stampte. In 1997 kwamen ze al eens eerder terug en met de huidige Nearer The Athmospere-tour is de wederopstanding van de grimmige galmkelderrockers compleet. 11 febr Patronaat, Haarlem.
Bauhaus De oorspronkelijke bezetting van zanger Peter Murphy, gitarist Daniel Ash, bassist David Jay en drummer Kevin Haskins is nog geheel intact. Niet slecht voor een band die in 1978 werd opgericht en eigenlijk maar vier productieve jaren kende, waarin de Engelse groep Bauhaus gevieren het Goth-genre uit de grond stampte. In 1997 kwamen ze al eens eerder terug en met de huidige Nearer The Athmospere-tour is de wederopstanding van de grimmige galmkelderrockers compleet. 11 febr Patronaat, Haarlem.

gitarist Daniel Ash, bassist

David Jay en drummer Kevin Haskins is nog geheel intact. Niet slecht voor een band die

in 1978 werd opgericht en

eigenlijk maar vier productieve jaren kende, waarin de Engelse groep Bauhaus gevieren het Goth-genre uit de grond stampte. In 1997 kwamen ze al eens eerder terug en met de huidige Nearer The Athmospere-tour is de wederopstanding van de

grimmige galmkelderrockers compleet.

11 febr Patronaat, Haarlem.