Angela Bulloch

In museum De Pont is een overzichtsexpositie van Angela Bulloch (1966) te zien met werk uit de afgelopen vijf jaar. Bulloch creëerde een kleurenuniversum dat een genot is voor de zintuigen. In Tilburg is de pixelbox de verbindende factor, een kubus van hout of aluminium met een standaardafmeting van 50,8 centimeter. De voorkant van de doos is van matglas en via een computerprogramma worden miljoenen kleuren gegenereerd en ontstaan kleurpatronen.

In museum De Pont is een overzichtsexpositie van Angela Bulloch (1966) te zien met werk uit de afgelopen vijf jaar. Bulloch creëerde een kleurenuniversum dat een genot is voor de zintuigen. In Tilburg is de pixelbox de verbindende factor, een kubus van hout of aluminium met een standaardafmeting van 50,8 centimeter. De voorkant van de doos is van matglas en via een computerprogramma worden miljoenen kleuren gegenereerd en ontstaan kleurpatronen. Angela Bulloch t/m 7 mei De Pont, Wilhelminapark 1, Tilburg. Di-zo 11-17u
In museum De Pont is een overzichtsexpositie van Angela Bulloch (1966) te zien met werk uit de afgelopen vijf jaar. Bulloch creëerde een kleurenuniversum dat een genot is voor de zintuigen. In Tilburg is de pixelbox de verbindende factor, een kubus van hout of aluminium met een standaardafmeting van 50,8 centimeter. De voorkant van de doos is van matglas en via een computerprogramma worden miljoenen kleuren gegenereerd en ontstaan kleurpatronen. Angela Bulloch t/m 7 mei De Pont, Wilhelminapark 1, Tilburg. Di-zo 11-17u

Angela Bulloch t/m 7 mei De Pont, Wilhelminapark 1, Tilburg. Di-zo 11-17u