Anatol

Het Barre Land speelt Anatol (1893) van Arthur Schnitzler, een voorstelling opgebouwd uit zeven eenakters, over een man die leeft voor zijn passie voor vrouwen. Vincent van den Berg speelt Anatol en Margijn Bosch speelt al zijn inwisselbare liefdes. Op het toneel staan wel vijfenvijftig dozen, waarin Anatol de herinneringen aan al zijn vrouwen bewaart. Er zitten haarlokken in, boze brieven, een vergane roos. Weggooien kan hij ze niet, dat is zijn vorm van trouw.

Het Barre Land speelt Anatol (1893) van Arthur Schnitzler, een voorstelling opgebouwd uit zeven eenakters, over een man die leeft voor zijn passie voor vrouwen. Vincent van den Berg speelt Anatol en Margijn Bosch speelt al zijn inwisselbare liefdes. Op het toneel staan wel vijfenvijftig dozen, waarin Anatol de herinneringen aan al zijn vrouwen bewaart. Er zitten haarlokken in, boze brieven, een vergane roos. Weggooien kan hij ze niet, dat is zijn vorm van trouw. Tournee t/m 31 maart. Inl 030-2316142 of www.barreland.nl Foto Davis Adams Adams, Davis

Tournee t/m 31 maart. Inl 030-2316142 of www.barreland.nl