Vincent Kortbeek

Kortbeek (23) heeft voor de Olympische Winterspelen een plaats veroverd als remmer in de viermansbob van Arend Glas. Daarmee houdt zijn ambitie niet op. Kortbeek kijkt al verder dan “ Turijn'. Hij ambieert een rol als stuurman en hoopt na de Spelen een plaatsje in de bob te kunnen opschuiven. Kortbeek heeft een atletiekachtergrond. De Eindhovenaar was lange tijd lid van de Vughtse vereniging Prins Hendrik, waar hij zich bezig hield met hoog- en verspringen en sprinten. Sinds zijn overstap naar de bobslee is Kortbeek niet meer actief als atleet. Buiten de sport studeert hij bouwkunde aan de Technische Universiteit van Eindhoven.

De Nederlandse Olympische ploeg BOBSLEEEN Vincent Kortbeek Kortbeek (23) heeft voor de Olympische Winterspelen een plaats veroverd als remmer in de viermansbob van Arend Glas. Daarmee houdt zijn ambitie niet op. Kortbeek kijkt al verder dan “ Turijn'. Hij ambieert een rol als stuurman en hoopt na de Spelen een plaatsje in de bob te kunnen opschuiven. Kortbeek heeft een atletiekachtergrond. De Eindhovenaar was lange tijd lid van de Vughtse vereniging Prins Hendrik, waar hij zich bezig hield met hoog- en verspringen en sprinten. Sinds zijn overstap naar de bobslee is Kortbeek niet meer actief als atleet. Buiten de sport studeert hij bouwkunde aan de Technische Universiteit van Eindhoven. Foto Bobsleigh Support Vincent Kortbeek FOTO: Bobsleigh Support
De Nederlandse Olympische ploeg BOBSLEEEN Vincent Kortbeek Kortbeek (23) heeft voor de Olympische Winterspelen een plaats veroverd als remmer in de viermansbob van Arend Glas. Daarmee houdt zijn ambitie niet op. Kortbeek kijkt al verder dan “ Turijn'. Hij ambieert een rol als stuurman en hoopt na de Spelen een plaatsje in de bob te kunnen opschuiven. Kortbeek heeft een atletiekachtergrond. De Eindhovenaar was lange tijd lid van de Vughtse vereniging Prins Hendrik, waar hij zich bezig hield met hoog- en verspringen en sprinten. Sinds zijn overstap naar de bobslee is Kortbeek niet meer actief als atleet. Buiten de sport studeert hij bouwkunde aan de Technische Universiteit van Eindhoven. Foto Bobsleigh Support Vincent Kortbeek FOTO: Bobsleigh Support Bobsleigh Support