Urta Rozenstruik

Van Rozenstruik (30) staat nog niet vast of zij bij de Olympische Spelen in actie komt. De remster uit het team van Eline Jurg plaatste zich achter Jeanette Pennings en Kitty van Haperen als derde, hetgeen in principe een rol als reserve inhoudt. Rozenstruik is een in Paramaribo geboren Amsterdamse sportinstructrice. Ze heeft een verleden als atlete, maar ook als karateka en is vertrouwd met de sport pencak silat, een vorm van Maleisische krijgskunst. Naast haar bezigheden als remster bij het bobsleeën is Rozenstruik atletiektrainster. Ze is pas drie jaar actief in de bobsleesport. Ze is een sportfreak, maar mag graag naar films kijken of een goed boek lezen.

De Nederlandse Olympische ploeg BOBSLEEEN Urta Rozenstruik Van Rozenstruik (30) staat nog niet vast of zij bij de Olympische Spelen in actie komt. De remster uit het team van Eline Jurg plaatste zich achter Jeanette Pennings en Kitty van Haperen als derde, hetgeen in principe een rol als reserve inhoudt. Rozenstruik is een in Paramaribo geboren Amsterdamse sportinstructrice. Ze heeft een verleden als atlete, maar ook als karateka en is vertrouwd met de sport pencak silat, een vorm van Maleisische krijgskunst. Naast haar bezigheden als remster bij het bobsleeën is Rozenstruik atletiektrainster. Ze is pas drie jaar actief in de bobsleesport. Ze is een sportfreak, maar mag graag naar films kijken of een goed boek lezen. Foto Bureau Top/DigiDaan Bobsleeteam, Urta Rozenstruik; Olympisch stadion Amsterdam DigiDaan