Televisie Overige films

The Sweetest Thing (Roger Kumble, 2002, VS). Komedie treedt in de voetsporen van Bridget Jones. Drie professioneel succesvolle vriendinnen van achter in de twintig (Cameron Diaz, Christina Applegate en Selma Blair) maskeren hun bindingsangst door avond aan avond in de disco op prooi te jagen. RTL5, 20.30-22.10u., met reclame.

Pearl Harbor (Michael Bay, 2001, VS). Poging om, volgens het stramien van Titanic, een beroemd geschiedenishoofdstuk tot leven te brengen. De grootste Amerikaanse nederlaag vóór Vietnam wordt bekeken door de ogen van twee bevriende Amerikaanse piloten (Ben Affleck en Josh Hartnett) en de verpleegster (Kate Beckinsale) op wie beiden verliefd zijn. BBC1, 21.00-0.30u.

The Fourth Protocol (John Mackenzie, 1987, Groot-Brittannië). Koude Oorlogsthriller. Britse geheim agent Michael Caine versus KGB-agent Pierce Brosnan. BBC1, 0.40-2.40u.