Sanne van der Star

Van der Star (19) plaatste zich vorige maand op de 500 meter bij de WK sprint met de hakken over de sloot voor de Spelen in Turijn, waar ze als nieuwkomer ongetwijfeld een bijrol zal spelen. De rijdster uit Rijpwetering - het geboortedorp van Tourwinnaar Joop Zoetemelk - moest in Heerenveen bij de beste zestien eindigen op de sprint en eindigde ook als zestiende. Haar kwalificatie ging ten koste van Wieteke Cramer. De studente gezondheidswetenschappen is met haar brede armzwaai en wapperende haren een opvallende verschijning. Ze traint met mascara op haar blozende gezicht, om in elk geval qua uiterlijk op te vallen, vertelt ze in elk interview.

De Nederlandse Olympische ploeg SCHAATSEN Sanne van der Star Van der Star (19) plaatste zich vorige maand op de 500 meter bij de WK sprint met de hakken over de sloot voor de Spelen in Turijn, waar ze als nieuwkomer ongetwijfeld een bijrol zal spelen. De rijdster uit Rijpwetering - het geboortedorp van Tourwinnaar Joop Zoetemelk - moest in Heerenveen bij de beste zestien eindigen op de sprint en eindigde ook als zestiende. Haar kwalificatie ging ten koste van Wieteke Cramer. De studente gezondheidswetenschappen is met haar brede armzwaai en wapperende haren een opvallende verschijning. Ze traint met mascara op haar blozende gezicht, om in elk geval qua uiterlijk op te vallen, vertelt ze in elk interview. Foto Karel Zwaneveld 02012006. Heerenveen. Nederland. Schaatsen. Olympische Spelen Turijn. Portret van Sanne van der Star. Foto Karel Zwaneveld
De Nederlandse Olympische ploeg SCHAATSEN Sanne van der Star Van der Star (19) plaatste zich vorige maand op de 500 meter bij de WK sprint met de hakken over de sloot voor de Spelen in Turijn, waar ze als nieuwkomer ongetwijfeld een bijrol zal spelen. De rijdster uit Rijpwetering - het geboortedorp van Tourwinnaar Joop Zoetemelk - moest in Heerenveen bij de beste zestien eindigen op de sprint en eindigde ook als zestiende. Haar kwalificatie ging ten koste van Wieteke Cramer. De studente gezondheidswetenschappen is met haar brede armzwaai en wapperende haren een opvallende verschijning. Ze traint met mascara op haar blozende gezicht, om in elk geval qua uiterlijk op te vallen, vertelt ze in elk interview. Foto Karel Zwaneveld 02012006. Heerenveen. Nederland. Schaatsen. Olympische Spelen Turijn. Portret van Sanne van der Star. Foto Karel Zwaneveld Zwaneveld, Karel