Naakte actrices

Het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair brengt op het omslag van zijn Oscarspecial een foto van twee naakte actrices, Keira Knightley en Scarlett Johansson. Ze hebben gezelschap van een geklede modeontwerper. Tom Ford, gastredacteur van het blad, kwam zelf op de foto nadat een derde actrice, Rachel McAdams, zich op het laatste moment terugtrok.

Naakte actrices Door onze kunstredactie Rotterdam, 8 febr. Het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair brengt op het omslag van zijn Oscarspecial een foto van twee naakte actrices, Keira Knightley en Scarlett Johansson. Ze hebben gezelschap van een geklede modeontwerper. Tom Ford, gastredacteur van het blad, kwam zelf op de foto nadat een derde actrice, Rachel McAdams, zich op het laatste moment terugtrok. Cover van Vanity Fair
Naakte actrices Door onze kunstredactie Rotterdam, 8 febr. Het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair brengt op het omslag van zijn Oscarspecial een foto van twee naakte actrices, Keira Knightley en Scarlett Johansson. Ze hebben gezelschap van een geklede modeontwerper. Tom Ford, gastredacteur van het blad, kwam zelf op de foto nadat een derde actrice, Rachel McAdams, zich op het laatste moment terugtrok. Cover van Vanity Fair

In het tijdschrift staan nog meer naakte actrices. “Het zijn zulke mooie mensen, en wie wil daar nu niet wat van zien“, zei de ontwerper dinsdag in het televisieprogramma Goodmorning America. Volgens Ford hadden de meeste actrices geen moeite met het verzoek. De foto's werden gemaakt door de bekende fotografe Annie Leibovitz.