Jeannette Pennings

Pennings (28) is afkomstig uit de atletieksport, waar ze redelijk succesvol was. In 2003 werd de huidige bobsleester op de 60 meter nog derde bij de NK indoor atletiek. Tot voor kort combineerde Pennings beide sporten, maar met het oog op de Olympische Spelen heeft de remster besloten zich geheel te richten op het bobsleeën, waar ze in 2000 door Ilse Broeders, haar clubgenote bij de atletiekvereniging Attila uit Tilburg, enthousiast voor werd gemaakt. Pennings combineert haar sport met een studie diergeneeskunde in Utrecht. Ze heeft haar doctoraal afgerond en hoopt de studie na de Winterspelen in Turijn af te ronden met de noodzakelijke co-schappen.

De Nederlandse Olympische ploeg BOBSLEEEN Jeannette Pennings Pennings (28) is afkomstig uit de atletieksport, waar ze redelijk succesvol was. In 2003 werd de huidige bobsleester op de 60 meter nog derde bij de NK indoor atletiek. Tot voor kort combineerde Pennings beide sporten, maar met het oog op de Olympische Spelen heeft de remster besloten zich geheel te richten op het bobsleeën, waar ze in 2000 door Ilse Broeders, haar clubgenote bij de atletiekvereniging Attila uit Tilburg, enthousiast voor werd gemaakt. Pennings combineert haar sport met een studie diergeneeskunde in Utrecht. Ze heeft haar doctoraal afgerond en hoopt de studie na de Winterspelen in Turijn af te ronden met de noodzakelijke co-schappen. Foto Team Broeders Jeannette Pennings Team Broeders