Ilse Broeders

Broeders (28) neemt voor de tweede keer deel aan de Olympische Spelen. De pilote van de tweepersoonsbob was er vier jaar geleden bij in Salt Lake City toen bobsleeën voor vrouwen voor het eerst op het programma stond. Broeders is van oorsprong een atlete van het Tilburgse Attila. Toen ze in Groningen medische biologie ging studeren, kwam ze in aanraking met de bobsport. Bij deelname aan de NK bobstart in Groningen werd Broeders door Britse tegenstandsters uitgedaagd een echte afdaling te maken. En zo is het begonnen. Ze nomineerde zich in 2004 voor “Turijn' en toonde december 2005 bij wereldbekerwedstrijden in Calgary vormbehoud.

De Nederlandse Olympische ploeg BOBSLEEEN Ilse Broeders Broeders (28) neemt voor de tweede keer deel aan de Olympische Spelen. De pilote van de tweepersoonsbob was er vier jaar geleden bij in Salt Lake City toen bobsleeën voor vrouwen voor het eerst op het programma stond. Broeders is van oorsprong een atlete van het Tilburgse Attila. Toen ze in Groningen medische biologie ging studeren, kwam ze in aanraking met de bobsport. Bij deelname aan de NK bobstart in Groningen werd Broeders door Britse tegenstandsters uitgedaagd een echte afdaling te maken. En zo is het begonnen. Ze nomineerde zich in 2004 voor “Turijn' en toonde december 2005 bij wereldbekerwedstrijden in Calgary vormbehoud. Foto Team Broeders Ilse Broeders
De Nederlandse Olympische ploeg BOBSLEEEN Ilse Broeders Broeders (28) neemt voor de tweede keer deel aan de Olympische Spelen. De pilote van de tweepersoonsbob was er vier jaar geleden bij in Salt Lake City toen bobsleeën voor vrouwen voor het eerst op het programma stond. Broeders is van oorsprong een atlete van het Tilburgse Attila. Toen ze in Groningen medische biologie ging studeren, kwam ze in aanraking met de bobsport. Bij deelname aan de NK bobstart in Groningen werd Broeders door Britse tegenstandsters uitgedaagd een echte afdaling te maken. En zo is het begonnen. Ze nomineerde zich in 2004 voor “Turijn' en toonde december 2005 bij wereldbekerwedstrijden in Calgary vormbehoud. Foto Team Broeders Ilse Broeders Team Broeders