Cheryl Maas

Snowboardster Maas (21) beoefent een trendy sport in een klassiek evenement. Zij komt uit op het onderdeel halfpipe, dat verwant is met skaten. Maas noemt zich geen topsportster, maar is professioneel snowboardster. Ze is een veelgevraagd gast bij snowboardevenementen. Voor startgeld laat ze dan freestylesprongen zien. Om aan de Spelen te kunnen deelnemen heeft ze zich tijdelijk in het wedstrijdcircuit begeven. Na dit seizoen stopt ze daarmee om terug te keren naar de demonstraties. Om die reden wil ze eerder weg uit Turijn. Ze komt al op de derde dag in actie en verliest veel inkomsten als ze verplicht op de afloop van de Spelen moet wachten.

De Nederlandse Olympische ploeg SNOWBOARDEN Cheryl Maas Snowboardster Maas (21) beoefent een trendy sport in een klassiek evenement. Zij komt uit op het onderdeel halfpipe, dat verwant is met skaten. Maas noemt zich geen topsportster, maar is professioneel snowboardster. Ze is een veelgevraagd gast bij snowboardevenementen. Voor startgeld laat ze dan freestylesprongen zien. Om aan de Spelen te kunnen deelnemen heeft ze zich tijdelijk in het wedstrijdcircuit begeven. Na dit seizoen stopt ze daarmee om terug te keren naar de demonstraties. Om die reden wil ze eerder weg uit Turijn. Ze komt al op de derde dag in actie en verliest veel inkomsten als ze verplicht op de afloop van de Spelen moet wachten. Foto Michael Kooren 02-01-2006, Nieuwegein. Olympische afvaardiging Turijn 2006, Cheryl Maas, snowboard. foto Michael Kooren.
De Nederlandse Olympische ploeg SNOWBOARDEN Cheryl Maas Snowboardster Maas (21) beoefent een trendy sport in een klassiek evenement. Zij komt uit op het onderdeel halfpipe, dat verwant is met skaten. Maas noemt zich geen topsportster, maar is professioneel snowboardster. Ze is een veelgevraagd gast bij snowboardevenementen. Voor startgeld laat ze dan freestylesprongen zien. Om aan de Spelen te kunnen deelnemen heeft ze zich tijdelijk in het wedstrijdcircuit begeven. Na dit seizoen stopt ze daarmee om terug te keren naar de demonstraties. Om die reden wil ze eerder weg uit Turijn. Ze komt al op de derde dag in actie en verliest veel inkomsten als ze verplicht op de afloop van de Spelen moet wachten. Foto Michael Kooren 02-01-2006, Nieuwegein. Olympische afvaardiging Turijn 2006, Cheryl Maas, snowboard. foto Michael Kooren. Kooren, Michael