Cees Juffermans

Juffermans, die op de openingsdag 24 jaar wordt, doet voor de tweede keer mee aan de Olympische Winterspelen. Vier jaar geleden in Salt Lake City maakte hij zijn olympisch debuut met een achtste plaats op de 1.500 meter. Het was lange tijd onzeker of Juffermans zich voor “ Turijn' zou kwalificeren. Pas bij de laatste gelegenheid, de EK in Polen, stelde hij uitzending veilig. Juffermans komt alleen uit op de 1.500 meter, omdat Niels Kerstholt de startplek op de 1.000 meter inneemt. Naast zijn schaatsactiviteiten houdt Juffermans zich veel bezig met muziek. Hij speelt gitaar, drumt en presenteert het popfestival Stomppop in zijn woonplaats Stompwijk.

De Nederlandse Olympische ploeg SHORTTRACK Cees Juffermans Juffermans, die op de openingsdag 24 jaar wordt, doet voor de tweede keer mee aan de Olympische Winterspelen. Vier jaar geleden in Salt Lake City maakte hij zijn olympisch debuut met een achtste plaats op de 1.500 meter. Het was lange tijd onzeker of Juffermans zich voor “ Turijn' zou kwalificeren. Pas bij de laatste gelegenheid, de EK in Polen, stelde hij uitzending veilig. Juffermans komt alleen uit op de 1.500 meter, omdat Niels Kerstholt de startplek op de 1.000 meter inneemt. Naast zijn schaatsactiviteiten houdt Juffermans zich veel bezig met muziek. Hij speelt gitaar, drumt en presenteert het popfestival Stomppop in zijn woonplaats Stompwijk. Foto KNSB Cees Juffermans FOTO: KNSB KNSB