Televisie Overige Films

The Arrival (David Twohy, 1996, Mexico/VS). Verdienstelijke sciencefiction-paranoiathriller. Geobsedeerde wetenschapper Charlie Sheen onderneemt op eigen houtje speurtocht naar doofpotaffaire rond op mensen lijkende buitenaardse wezens. Inclusief ecologisch verantwoorde les over het broeikaseffect. Veronica, 20.30-22.40u., onderbroken door reclame.

Dead Letter Office (John Ruane, 1998, Australië). Roerende, eenvoudige studie naar eenzaamheid. Jongedame (Miranda Otto) werkt op de afdeling 'onbestelbare brieven', waar ook al haar eigen brieven aan haar afwezige vader terecht zijn gekomen. Ze herkent er in een gevluchte Chileen (George Del Hoyo) een gekwelde zielsverwant. BBC1, 1.20-2.55u.

Bear with me (Paul Ziller, 2000, Canda). Familiefilm over een in een Canadees woud verdwaald meisje dat hulp krijgt van een grote, maar aardige beer. Morgen, België 2 (Canvas), 14.00-15.30u.