Naar voetbal kijken met gekleurde lens

München, 7 Febr.De Duitse opticien Stephanie Berndt draagt twee contactlenzen die speciaal voor het WK voetbal in Duitsland zijn ontworpen. Linksboven een zogenoemde Magic Lens in de kleuren van de Duitse vlag. Rechtsboven een exemplaar met het beeld van een voetbal. Fans kunnen de lenzen voor 45 euro per paar aanschaffen. Nadeel van de contactlenzen is dat ze niet in het verkeer gedragen kunnen worden. De lens heeft een doorsnee van veertien millimeter en blijft maximaal drie goed. Het WK voetbal wordt van 9 juni tot en met 9 juli gehouden. In totaal doen 32 landen mee aan het toernooi dat door honderdduizenden fans bezocht zal worden. (Foto Reuters) German optician Stephanie Berndt wears a soccer ball and German flag printed pair of contact lenses in Munich February 6, 2006. A set of 'Magic Lens' contact lenses with images of one soccer ball and a German flag cost 45 euros (54 U.S. Dollars). REUTERS/Michaela Rehle
München, 7 Febr.De Duitse opticien Stephanie Berndt draagt twee contactlenzen die speciaal voor het WK voetbal in Duitsland zijn ontworpen. Linksboven een zogenoemde Magic Lens in de kleuren van de Duitse vlag. Rechtsboven een exemplaar met het beeld van een voetbal. Fans kunnen de lenzen voor 45 euro per paar aanschaffen. Nadeel van de contactlenzen is dat ze niet in het verkeer gedragen kunnen worden. De lens heeft een doorsnee van veertien millimeter en blijft maximaal drie goed. Het WK voetbal wordt van 9 juni tot en met 9 juli gehouden. In totaal doen 32 landen mee aan het toernooi dat door honderdduizenden fans bezocht zal worden. (Foto Reuters) German optician Stephanie Berndt wears a soccer ball and German flag printed pair of contact lenses in Munich February 6, 2006. A set of 'Magic Lens' contact lenses with images of one soccer ball and a German flag cost 45 euros (54 U.S. Dollars). REUTERS/Michaela Rehle REUTERS