„That’s not a touchdown!”

superklein.jpgGisteravond maakte ik mijn eerste Superbowl mee. Lees hier het stuk zoals dat vandaag in het katern Sport verscheen. Ik trok langs vier verschillende kroegen en keek elk van de ‘quarters’ op een andere plek.

Kijk hier naar de foto en hier naar het filmpje (5,5 mb) van sportbar Jake’s Saloon, quarter 1.

Kijk hier naar de foto en hier naar het filmpje (3,6 mb) van de ESPN Zone op Times Square, quarter 2.

Kijk hier naar de foto en hier naar het filmpje van het contrast met buiten (2,7 mb) bij de lounge Obivia, quarter 3.

Kijk hier naar de foto en hier naar het filmpje (1,4 mb) van de ruwe Motor City Bar, quarter 4.

De wedstrijd zelf? De Pittsburgh Steelers wonnen, de spelers krijgen ieder een bonus van 70.000 dollar, twee sexueel getinte woorden in liedjes van The Rolling Stones werden weggecensureerd en 135 miljoen Amerikanen zagen het gebeuren. Ter vergelijking: dat waren er meer dan er stemden tijdens de verkiezingen van 2004.

    • Freek Staps