Radio Voorkeur

Kunststof. Gesprek met Carin Goeijers over haar documentaire God is my DJ waarin zij de organisator van grootschalige dance events, Duncan Stutterheim volgt. Radio 1, 19.04-20.00u.

De avonden. Onder meer geluidskunst en elektro-akoestische muziek en in het laatste uur een verhaal van Toon Tellegen en geluidsrestaurateur Harry Coster over wat bewaard bleef op de 78-toeren. 747AM, 20.03-23.00u.

Mezzo. Aandacht voor het enige hobo-concert van Richard Strauss. Ooit vroeg hoboïst John de Lance die Strauss aan het eind van de Tweede Wereldoorlog bezocht of de componist, die toen 80 was, ooit voor hobo zou componeren. Zijn antwoord was 'nee', maar precies 20 jaar later beleefde Strauss' Oboe Concerto toch zijn première in Zwitserland. Radio 4, 23.02-24.00u.

Casa Luna. Bedenkster en hoofdredactrice van het mindstyle tijdschrift Happinez Inez van Oord vertelt over haar succes in de bladenbranche en geeft een voorproefje van enkele artikelen uit het komende nummer. Radio 1, 0.04-0.45u.