Skischans moet schoon voor Spelen

Skischans moet schoon voor Spelen Turijn, 4 febr. Met vereende krachten wordt gewerkt aan het schoonmaken van de olympische skischans van Pragelato in Noord-Italië. Sneeuwval heeft de 140-meterschans bedekt onder een witte deken. De Winterspelen in Turijn beginnen op 10 februari. De inmiddels 71-jarige filmdiva Sophia Loren zal het vierjaarlijkse evenement vermoedelijk openen. Alberto Tomba, de voormalige Italiaanse skivedette, wordt genoemd als de fakkeldrager die in het stadion het olympisch vuur mag ontsteken. De Spaanse Maria Jose Rienda Contreras boekte gisteren een wereldbekerzege op de reuzenslalom in het Duitse Ofterschwang. De Zweedse Anja Paerson zette de tweede tijd neer. Foto AP Workers clean the snow from the table of the 140 meters ski jumping hill of Pragelato, northern Italy, in subzero temperatures Friday Feb. 3, 2006. Pragelato will see all Olympic ski jumping events. The Turin 2006 Winter Olympic Games open on Feb. 10(AP Photo/Diether Endlicher)
Skischans moet schoon voor Spelen Turijn, 4 febr. Met vereende krachten wordt gewerkt aan het schoonmaken van de olympische skischans van Pragelato in Noord-Italië. Sneeuwval heeft de 140-meterschans bedekt onder een witte deken. De Winterspelen in Turijn beginnen op 10 februari. De inmiddels 71-jarige filmdiva Sophia Loren zal het vierjaarlijkse evenement vermoedelijk openen. Alberto Tomba, de voormalige Italiaanse skivedette, wordt genoemd als de fakkeldrager die in het stadion het olympisch vuur mag ontsteken. De Spaanse Maria Jose Rienda Contreras boekte gisteren een wereldbekerzege op de reuzenslalom in het Duitse Ofterschwang. De Zweedse Anja Paerson zette de tweede tijd neer. Foto AP Workers clean the snow from the table of the 140 meters ski jumping hill of Pragelato, northern Italy, in subzero temperatures Friday Feb. 3, 2006. Pragelato will see all Olympic ski jumping events. The Turin 2006 Winter Olympic Games open on Feb. 10(AP Photo/Diether Endlicher) Associated Press