Jopje

Ze zeggen dat een poes negen levens heeft. Volgens mij heeft onze poes Jopje er nu nog acht. Toen we naar ballet gingen, liep Jopje achter ons aan. Hij stak zomaar de straat over. Er kwam een auto aan. Die botste tegen Jopje aan. Mijn moeder gilde. Jopje ging onder de auto door. Toen rende hij weg. Later vonden we hem in de schuur. Hij had helemaal niets. Maar hij was wel erg geschrokken. Ik denk dat hij nu nog acht levens over heeft.

Jopje Ze zeggen dat een poes negen levens heeft. Volgens mij heeft onze poes Jopje er nu nog acht. Toen we naar ballet gingen, liep Jopje achter ons aan. Hij stak zomaar de straat over. Er kwam een auto aan. Die botste tegen Jopje aan. Mijn moeder gilde. Jopje ging onder de auto door. Toen rende hij weg. Later vonden we hem in de schuur. Hij had helemaal niets. Maar hij was wel erg geschrokken. Ik denk dat hij nu nog acht levens over heeft. Eigen poezennieuws en foto van Kirsten Uytdewillegen, 8 jaar, uit Wijk bij Duurstede

Eigen poezennieuws en foto van Kirsten Uytdewillegen, 8 jaar, uit Wijk bij Duurstede