Fikkie maken

Ik ben Feline en zit op De Piramide in Koog aan de Zaan. Ik heb samen met mijn meester fikkie gemaakt. Het was niet groter dan een brand in de koekenpan. Kijk maar op de foto. Het was echt gaaf. Danny mocht het fikkie met de branddeken uitmaken. We moesten voor de veiligheid achter het hak staan.

Fikkie maken Ik ben Feline en zit op De Piramide in Koog aan de Zaan. Ik heb samen met mijn meester fikkie gemaakt. Het was niet groter dan een brand in de koekenpan. Kijk maar op de foto. Het was echt gaaf. Danny mocht het fikkie met de branddeken uitmaken. We moesten voor de veiligheid achter het hak staan. Eigen nieuws van Feline Benavides, 8 jaar, uit Zaandam
Fikkie maken Ik ben Feline en zit op De Piramide in Koog aan de Zaan. Ik heb samen met mijn meester fikkie gemaakt. Het was niet groter dan een brand in de koekenpan. Kijk maar op de foto. Het was echt gaaf. Danny mocht het fikkie met de branddeken uitmaken. We moesten voor de veiligheid achter het hak staan. Eigen nieuws van Feline Benavides, 8 jaar, uit Zaandam

Eigen nieuws van Feline Benavides, 8 jaar, uit Zaandam