Voetballertjes zijn klaar voor het WK in Duitsland

Neurenberg, 2 febr. Op een internationale speelgoedbeurs presenteren verscheidene fabrikanten producten die te maken hebben met het echteWK voetbal, later dit jaar. (Foto Reuters) Little boy looks at soccer player dollies of company Playmobil at a press preview for the world's biggest toy fair in the southern German town of Nuremberg February 1, 2006. REUTERS/Michaela Rehle
Neurenberg, 2 febr. Op een internationale speelgoedbeurs presenteren verscheidene fabrikanten producten die te maken hebben met het echteWK voetbal, later dit jaar. (Foto Reuters) Little boy looks at soccer player dollies of company Playmobil at a press preview for the world's biggest toy fair in the southern German town of Nuremberg February 1, 2006. REUTERS/Michaela Rehle REUTERS