THEATER

One Flew over the Cuckoo's NestVictor Löw speelt de hoofdrol in One Flew over the Cuckoo's Nest, naar de roman van Ken Kesey, maar vooral naar de verfilming met Jack Nicholson. Hoewel straatboef McMurphy geestelijk volkomen gezond is, komt hij in een gekkenhuis terecht, waar zijn opstandige geest voor veel onrust onder het personeel en de patiënten zorgt. De strijd gaat vooral tussen McMurphy en de hoofdverpleegster, gespeeld door Simone Kleinsma. Hans Croiset regisseert, Joop van den Ende produceert. Première 6 febr, Amsterdam, Stadsschouwburg. Tournee t/m 24 juni. Inl 0900-3005000 of www.musicals.nl. Veenendaal, 27/01/06. Repetitie (dan wel sfeer) opname van "One flew over the cuckoo's nest". Onder regie van Hans Croiset met o.a. Simone Kleinsma, Victor Low, Bert Andre, Rene van Asten, Vincent Croiset e.v.a.. Foto: Leo van Velzen/Nrc.Hb. Velzen, Leo van; NRC Handelsblad

One Flew over the Cuckoo's NestVictor Löw speelt de hoofdrol in One Flew over the Cuckoo's Nest, naar de roman van Ken Kesey, maar vooral naar de verfilming met Jack Nicholson. Hoewel straatboef McMurphy geestelijk volkomen gezond is, komt hij in een gekkenhuis terecht, waar zijn opstandige geest voor veel onrust onder het personeel en de patiënten zorgt. De strijd gaat vooral tussen McMurphy en de hoofdverpleegster, gespeeld door Simone Kleinsma. Hans Croiset regisseert, Joop van den Ende produceert.

Première 6 febr, Amsterdam, Stadsschouwburg. Tournee t/m 24 juni. Inl 0900-3005000 of www.musicals.nl.