Rogue Wave

Rogue Wave Viertal uit Oakland, Californië doet er samen met The Shins en The Helio Sequence alles aan om het Sub Pop-label van zijn grunge-imago af te helpen. Rogue Wave's album Descended Like Vultures barst bijna uit zijn voegen van ambitie en wil de tegenstelling tussen hoop en realisme vangen in donkere, kundig in elkaar geknede popsongs. Echo's van Buffalo Springfield, Love en Moby Grape bezorgen hun melancholische muziek de sfeer van een Californisch strand onder dreigende donderwolken. 7 febr Paradiso, Amsterdam Rogue Wave FOTO: IAC
Rogue Wave Viertal uit Oakland, Californië doet er samen met The Shins en The Helio Sequence alles aan om het Sub Pop-label van zijn grunge-imago af te helpen. Rogue Wave's album Descended Like Vultures barst bijna uit zijn voegen van ambitie en wil de tegenstelling tussen hoop en realisme vangen in donkere, kundig in elkaar geknede popsongs. Echo's van Buffalo Springfield, Love en Moby Grape bezorgen hun melancholische muziek de sfeer van een Californisch strand onder dreigende donderwolken. 7 febr Paradiso, Amsterdam Rogue Wave FOTO: IAC

Viertal uit Oakland, Californië doet er samen met The Shins en The Helio Sequence alles aan om het Sub Pop-label van zijn grunge-imago af te helpen. Rogue Wave's album Descended Like Vultures barst bijna uit zijn voegen van ambitie en wil de tegenstelling tussen hoop en realisme vangen in donkere, kundig in elkaar geknede popsongs. Echo's van Buffalo Springfield, Love en Moby Grape bezorgen hun melancholische muziek de sfeer van een Californisch strand onder dreigende donderwolken.

7 febr Paradiso, Amsterdam