POP

Rumplestitchkin PopGrond Het gaat al jaren crescendo met de Belgische popmuziek. Daar mogen we in Nederland gerust met jaloezie naar kijken, en dat kan in De Brakke Grond, waar maandelijks dubbelconcerten zijn van hier nog niet zo bekende groepen. Deze maand zijn dat Dijf Sanders, een singer/songwriter die gebruik maakt van elektronica en daaruit jazz, lounge, blues en filmmuziek tevoorschijn tovert; en Rumplestitchkin, met zijn melodieuze gitaarrock/pop met kermismuziek. 6 febr 20u30 De Brakke Grond 020-6266866 16 juli 2005 Vanhee, Alex

PopGrond Het gaat al jaren crescendo met de Belgische popmuziek. Daar mogen we in Nederland gerust met jaloezie naar kijken, en dat kan in De Brakke Grond, waar maandelijks dubbelconcerten zijn van hier nog niet zo bekende groepen. Deze maand zijn dat Dijf Sanders, een singer/songwriter die gebruik maakt van elektronica en daaruit jazz, lounge, blues en filmmuziek tevoorschijn tovert; en Rumplestitchkin, met zijn melodieuze gitaarrock/pop met kermismuziek.

6 febr 20u30 De Brakke Grond 020-6266866