Petits Crimes

Petits Crimes Daan Schuurmans en Angela Schijf spelen Petits Crimes, een thriller van Eric-Emmanuel Schmitt over een echtgenoot die geheugenverlies veinst om zijn vrouw tot een bekentenis te bewegen. Schuurmans en Schijf tonen zich vaardige spelers. In de regie van Shireen Strooker komt achter de katachtige gratie van Schijf soms een wanhopige vrouw te voorschijn, terwijl Schuurmans met een bijtend intellect het verdriet maskeert. 2 febr Amstelveen, Schouwburg. 4 febr Nijmegen, Lux. Tournee t/m 28 april. Inl 0900-0191 en www.bostheaterproducties.nl. Daan Schuurmans en Angela Schijf spelen Petits Crimes, een thriller van Eric-Emmanuel Schmitt over een echtgenoot die geheugenverlies veinst om zijn vrouw tot een bekentenis te bewegen. Schuurmans en Schijf tonen zich vaardige spelers. In de regie van Shireen Strooker komt achter de katachtige gratie van Schijf soms een wanhopige vrouw te voorschijn, terwijl Schuurmans met een bijtend intellect het verdriet maskeert. 2 febr Amstelveen, Schouwburg. 4 febr Nijmegen, Lux. Tournee t/m 28 april. Inl 0900-0191 en www.bostheaterproducties.nl.. Foto Joris van Bennekom Bennekom, Joris van

Daan Schuurmans en Angela Schijf spelen Petits Crimes, een thriller van Eric-Emmanuel Schmitt over een echtgenoot die geheugenverlies veinst om zijn vrouw tot een bekentenis te bewegen. Schuurmans en Schijf tonen zich vaardige spelers. In de regie van Shireen Strooker komt achter de katachtige gratie van Schijf soms een wanhopige vrouw te voorschijn, terwijl Schuurmans met een bijtend intellect het verdriet maskeert.

2 febr Amstelveen, Schouwburg. 4 febr Nijmegen, Lux. Tournee t/m 28 april. Inl 0900-0191 en www.bostheaterproducties.nl..