MUZIEK

Ivan Fischer Fischer/Kadar Muziekstukken van de Hongaarse componisten Iván Fischer (vooral beroemd als dirigent) en Matthias Kadar, beiden in Nederland woonachtig, worden donderdag 9 februari uitgevoerd onder leiding van Fischer door het Nationaal Jeugdkoor, solisten (onder wie Kadar) en instrumentalisten. Op het programma staan van Fischer onder meer Spinozavertalingen en Eine Deutsch-Jiddische Kantate, en van Kadar Versans en Encore et tourjours. Fischer en Kadar: 9 februari 20u15. Felix Meritis, Keizersgracht 324. Inl/res. 020-6231311 FOTO: Joost van Velsen
Ivan Fischer Fischer/Kadar Muziekstukken van de Hongaarse componisten Iván Fischer (vooral beroemd als dirigent) en Matthias Kadar, beiden in Nederland woonachtig, worden donderdag 9 februari uitgevoerd onder leiding van Fischer door het Nationaal Jeugdkoor, solisten (onder wie Kadar) en instrumentalisten. Op het programma staan van Fischer onder meer Spinozavertalingen en Eine Deutsch-Jiddische Kantate, en van Kadar Versans en Encore et tourjours. Fischer en Kadar: 9 februari 20u15. Felix Meritis, Keizersgracht 324. Inl/res. 020-6231311 FOTO: Joost van Velsen Velzen, Joost van

Fischer/Kadar Muziekstukken van de Hongaarse componisten Iván Fischer (vooral beroemd als dirigent) en Matthias Kadar, beiden in Nederland woonachtig, worden donderdag 9 februari uitgevoerd onder leiding van Fischer door het Nationaal Jeugdkoor, solisten (onder wie Kadar) en instrumentalisten.

Op het programma staan van Fischer onder meer Spinozavertalingen en Eine Deutsch-Jiddische Kantate, en van Kadar Versans en Encore et tourjours.

Fischer en Kadar: 9 februari 20u15. Felix Meritis, Keizersgracht 324. Inl/res. 020-6231311