Melanie Klein

Melanie Klein Het Onafhankelijk Toneel speelt twee voorstellingen achter elkaar over moeders en kinderen. Melanie Klein is een stuk van Nicholas Wright over de omstreden psychologe die haar eigen kinderen gebruikte voor een speltherapie. Nadat haar zoon van een berg is gevallen of gestapt, komt haar dochter verhaal halen. De strijd tussen moeder en dochter krijgt een extra lading doordat ze allebei doorgewinterde psychologen zijn en in therapietaal praten. T/m 5 maart OT Theater, St. Jobsweg, Rotterdam. Inl 010-4769029 of www.ot-rotterdam.nl. Melanie Klein Onafhankelijk Toneel regie:Mirjam Koen decor:Gerrit Timmers spel:Marlies Heuer,Jose Kuijpers,Romana Vrede kostuums: Bernadette Corstens Duin, Ben van

Het Onafhankelijk Toneel speelt twee voorstellingen achter elkaar over moeders en kinderen. Melanie Klein is een stuk van Nicholas Wright over de omstreden psychologe die haar eigen kinderen gebruikte voor een speltherapie. Nadat haar zoon van een berg is gevallen of gestapt, komt haar dochter verhaal halen. De strijd tussen moeder en dochter krijgt een extra lading doordat ze allebei doorgewinterde psychologen zijn en in therapietaal praten.

T/m 5 maart OT Theater, St. Jobsweg, Rotterdam. Inl 010-4769029 of www.ot-rotterdam.nl.