Iffr

Les amants réguliers van Philippe Garrel Iffr Nog een paar dagen International Film Festival Rotterdam betekent nog een paar dagen ontregelende en vernieuwende cinema. De voorlopig laatste kans om een wonderschone film als Les amants réguliers van Philippe Garrel (hier op de foto) te zien, of een bizar schouwspel als de drugsfamilie in Running Stumbled van John Maringouin, of de nieuwste film van Steve Buscemi, Lonesome Jim. Zaterdag is het feest weer voorbij, na de slotfilm Good Night, and Good Luck van George Clooney. IFFR t/m 4 febr in in Rotterdam. Inl www.filmfestivalrotterdam.com.
Les amants réguliers van Philippe Garrel Iffr Nog een paar dagen International Film Festival Rotterdam betekent nog een paar dagen ontregelende en vernieuwende cinema. De voorlopig laatste kans om een wonderschone film als Les amants réguliers van Philippe Garrel (hier op de foto) te zien, of een bizar schouwspel als de drugsfamilie in Running Stumbled van John Maringouin, of de nieuwste film van Steve Buscemi, Lonesome Jim. Zaterdag is het feest weer voorbij, na de slotfilm Good Night, and Good Luck van George Clooney. IFFR t/m 4 febr in in Rotterdam. Inl www.filmfestivalrotterdam.com.

Nog een paar dagen International Film Festival Rotterdam betekent nog een paar dagen ontregelende en vernieuwende cinema. De voorlopig laatste kans om een wonderschone film als Les amants réguliers van Philippe Garrel (hier op de foto) te zien, of een bizar schouwspel als de drugsfamilie in Running Stumbled van John Maringouin, of de nieuwste film van Steve Buscemi, Lonesome Jim. Zaterdag is het feest weer voorbij, na de slotfilm Good Night, and Good Luck van George Clooney.

IFFR t/m 4 febr in in Rotterdam. Inl www.filmfestivalrotterdam.com.