FOTOGRAFIE

Sylvia Alonso In het randprogramma van de Amsterdam International Fashion Week toont het Fotografiemuseum Amsterdam (Foam) foto's van de jonge modefotograaf Sylvia Alonso (1978). Alonso won onlangs de Nuperspective, een prijs voor Nederlandse modefotografen tot vijfendertig jaar. Voor haar tentoonstelling Loose maakte ze een nieuwe serie beelden waarin de ongeremdheid van de mens centraal staat. Foto's van Sylvia Alonso t/m 15 febr in Foam, Keizersgracht 609. Dag 10-17u, do en vr 10-21u. Sylvia Alonso Alonso, Sylvia

Sylvia Alonso In het randprogramma van de Amsterdam International Fashion Week toont het Fotografiemuseum Amsterdam (Foam) foto's van de jonge modefotograaf Sylvia Alonso (1978).

Alonso won onlangs de Nuperspective, een prijs voor Nederlandse modefotografen tot vijfendertig jaar. Voor haar tentoonstelling Loose maakte ze een nieuwe serie beelden waarin de ongeremdheid van de mens centraal staat.

Foto's van Sylvia Alonso t/m 15 febr in Foam, Keizersgracht 609. Dag 10-17u, do en vr 10-21u.