Football-shirt voor standbeeld Detroit

American Football-fans hebben het standbeeld 'The Spirit of Detroit' in het centrum van de Amerikaanse stad een T-shirt (maatje extra large) aangetrokken met de tekst '40'. Aanstaande zondag wordt in Detroit de veertigste Superbowl gespeeld, de jaarlijkse eindstrijd om het Amerikaans kampioenschap. Dit jaar staan in de finale de Pittsburgh Steelers en de Seattle Seahawks. Het is voor het eerste sinds 1982 dat Detroit de finale van het American Football-kampioenschap organiseert. De Superbowl is het grootste eendaagse sportevenement in de wereld en trekt wereldwijd honderden miljoenen televisiekijkers. Foto Reuters The 'Spirit of Detroit' statue is decorated with a Super Bowl XL 40th anniversary jersey on Woodward Avenue in downtown Detroit, Michigan February 1, 2006. Detroit will host Super Bowl XL on February 5, when the Pittsburgh Steelers play the Seattle Seahawks. REUTERS/Rebecca Cook
American Football-fans hebben het standbeeld 'The Spirit of Detroit' in het centrum van de Amerikaanse stad een T-shirt (maatje extra large) aangetrokken met de tekst '40'. Aanstaande zondag wordt in Detroit de veertigste Superbowl gespeeld, de jaarlijkse eindstrijd om het Amerikaans kampioenschap. Dit jaar staan in de finale de Pittsburgh Steelers en de Seattle Seahawks. Het is voor het eerste sinds 1982 dat Detroit de finale van het American Football-kampioenschap organiseert. De Superbowl is het grootste eendaagse sportevenement in de wereld en trekt wereldwijd honderden miljoenen televisiekijkers. Foto Reuters The 'Spirit of Detroit' statue is decorated with a Super Bowl XL 40th anniversary jersey on Woodward Avenue in downtown Detroit, Michigan February 1, 2006. Detroit will host Super Bowl XL on February 5, when the Pittsburgh Steelers play the Seattle Seahawks. REUTERS/Rebecca Cook REUTERS