Televisie Overige Films

Love & Sex (Valerie Breiman, 2000, VS). Middelmatige romantische komedie met Famke Janssen en Jon Favreau. Journaliste Kate (Janssen) moet een artikel schrijven over het geheim van succesvolle relaties voor een vrouwenblad. Dit herinnert haar aan haar eigen relatie met Alex (Favreau), een neurotische kunstenaar. RTL5, 20.30-22.00u.

Theatre of Blood (Douglas Hickox, 1973 Engeland). Aanstekelijke satirische griezelfilm met veel grand guignol-effecten. Slechte Shakespeare-acteur Vincent Price vermoordt op dramatische wijze de critici die hem bespotten. Feestelijke rolbezetting met o.a. Diane Rigg, Jack Hawkins, Robert Morley Dennis Price, Diane Dors, Eric Sykes. BBC1, 1.00-2.50u.

A Double Life (George Cukor, 1947, VS). Ronald Colman kreeg Oscar voor rol in melodrama over Othello-vertolker die toneel en werkelijkheid verwart. Morgen, BBC2, 14.20-16.00u.