Televisie Overige Films

Ace Ventura: Pet Detective (Tom Shadyac, 1994, VS). Debuut van de rubberen komiek Jim Carrey is een simpele komedie over een gekke man die in Miami zoekgeraakte huisdieren opspoort. Veronica, 20.30-22.00u.

The Blood Beast Terror (Vernon Sewell, 1976, GB). Horrorfilm, waarin een gekke professor een wezen heeft gecreëerd dat van verleidelijke vrouw transformeert tot doodshoofdvlinder en zo het bloed uit haar slachtoffers zuigt. Met Peter Cushing als detective die de zaak moet oplossen. Volgens Cushing de slechtste film waar hij ooit in speelde. BBC 1, 1.30-2.55u.

Tur & Retur / Immediate Boarding (Ella Lemhagen, 2003, Zweden).De openingsfilm van het kinderfilmfestival Cinekid 2004 behandelt een echtscheiding en de daarop volgende eenzaamheid van kinderen van gescheiden ouders op een lichtvoetige, bijna ironische manier. Morgen, België 2, 14.00-15.25u.