Het Nationale Voorleesontbijt

Amsterdam, 31 jan. Op het Amsterdamse kinderdagverblijf Ieniemienie - de crèche van zijn kleinzoon - leest Kees van Kooten voor uit het peuterprentenboek Laat me niet alleen van Oliver Jeffers. 'Lezen jullie thuis ook wel eens een boek?' 'Jaaa!' Van Kooten is een van de acteurs, Kamerleden en andere bekende Nederlanders die vanochtend op kinderdagverblijven en scholen aan kinderen voorlazen als begin van de Nationale Voorleesdagen (tot en met 11 februari) - een initiatief van de Stichting Lezen. (Foto NRC Handelsblad, Maurice Boyer) Kees van Kooten leest voor in Kinderdagverblijf Inimieni ? aan 2 en 3-jarigen Foto NRC H'Blad, Maurice Boyer 060131 NRC Handelsblad, Maurice Boyer
pagina 9

Rectificatie / Gerectificeerd

In het fotobijschrift Het Nationale Voorleesontbijt (31 januari, pagina 1) wordt kinderdagverblijf Ieniemienie vermeld. Het heet Inimini.