Correcties & Aanvullingen

Arctic Monkeys

In het bericht Arctic Monkeys (30 januari, pagina 8) wordt de debuut-cd van de Arctic Monkeys When The Sun Goes Down genoemd. Dit is echter de titel van een nummer op dit album, dat Whatever People Say I Am, That's What I'm Not heet. De single When The Sun Goes Down bereikte zondag de top van de single-lijst.

Cabaret

In het artikel Een overkill aan cabaret (28 januari, pagina 58) is een passage over de lage kosten van de cabaretuitzendingen op SBS6 ten onrechte toegeschreven aan Tina Nijkamp, programmaleider van die zender. Het was een conclusie van de verslaggever zelf. Onder de foto van cabaretier Eric van Sauers staat de onjuiste naam Derk Sauers.

Coördinator Rijks

In het artikel Rijks boekt tijdwinst bij verbouwing (27 januari, pagina 15) wordt de programma-coördinator van het Nieuwe Rijksmuseum aangeduid als Frans van Ieperen. Hij heet Hans van Iperen.

Foto veldwachter

Onder de foto van gemeenteveldwachter J. Kramer bij het artikel Verdonk moest het land uit (26 januari, pagina 28) ontbrak de vermelding dat deze afkomstig is uit het Politiemuseum in Zaandam.