Skisters vliegen tijdens de Super-G

Cortina d’Ampezzo, 28 jan. De Amerikaanse skister Lindsey Kildow gisteren in actie tijdens de Super-G in Cortina d'Ampezzo. De Zweedse skister Anja Paerson won de wereldbekerwedstrijd met de tijd van 1.16,75 voor de Amerikaansen Julia Mancuso en Kildow. Paersonwas vorig seizoen winnares van de algemene wereldbeker. Volgende maand hoopt ze tijdens deWinterspelen in het Italiaanse Turijn meerdere medailles te kunnen winnen. Zelfs na haar zege van gisteren stelde de bescheiden Zweedse kampioene dat ze zichzelf niet als de grote favoriete ziet om een gouden plak binnen te halen. Daarvoor is in haar ogen de concurrentie te groot. (Foto AP) US Lindsey Kildow jumps during the Women's super G Ski World Cup race in Cortina 27 January 2006. Anja Paerson of Sweden won the race ahead of Americans Julia Mancuso and Lindsey Kildow. AFP PHOTO/ MIrko GUARRIELLO
Cortina d’Ampezzo, 28 jan. De Amerikaanse skister Lindsey Kildow gisteren in actie tijdens de Super-G in Cortina d'Ampezzo. De Zweedse skister Anja Paerson won de wereldbekerwedstrijd met de tijd van 1.16,75 voor de Amerikaansen Julia Mancuso en Kildow. Paersonwas vorig seizoen winnares van de algemene wereldbeker. Volgende maand hoopt ze tijdens deWinterspelen in het Italiaanse Turijn meerdere medailles te kunnen winnen. Zelfs na haar zege van gisteren stelde de bescheiden Zweedse kampioene dat ze zichzelf niet als de grote favoriete ziet om een gouden plak binnen te halen. Daarvoor is in haar ogen de concurrentie te groot. (Foto AP) US Lindsey Kildow jumps during the Women's super G Ski World Cup race in Cortina 27 January 2006. Anja Paerson of Sweden won the race ahead of Americans Julia Mancuso and Lindsey Kildow. AFP PHOTO/ MIrko GUARRIELLO AFP